39 Yıl Sonra Baban Ben Değilim Şoku!

Çağlar Kolca, mahkemede babasını 75 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti. Kendisini DNA sonucuna rağmen kabul etmediği için 75 bin TL tazminat ödemeye mahkum ettirdiği babası Cihat Kolca’nın başkalarının üzerine devrettiği 13 lüks dairesinin iadesi ve diğer malvarlıklarının tespiti için mahkemeye başvurdu.

ÖLÜM DÖŞEĞİNDE GELEN İTİRAF

Çağlar Kolca, öz babası olduğunu bildiği adamdan yıllarca dayak yiyip kötü muamele gördüğü için gözlerinde hasar oluştu. Acı kaderi onu bir gözlük şirketinde yönetici yaptı. Babasının üvey olduğunu ise, 5 yıl önce ölüm döşeğinde gelen itirafla öğrendi. Yıllarca kendisine eziyet eden Mustafa B. yaşamının son saatlerinde “Ben senin öz baban değilim” diyerek helallik istemiş.

GERÇEĞİ 39 YIL SONRA ÖĞRENDİ

Yeni Asır’dan Fatih Şendil’in haberine göre annesine gerçeği soran Kolca, Eskişehirli gayrimenkul zengini iş insanı Cihat Kolca’nın babası olduğunu DNA testi ile ispatladı. Kolca soyadını alan genç adam, 39 yıl sonra gerçek babası olduğunu öğrendiği Cihat Kolca’yı, babalığı benimsemediği için mahkeme kararı ile 75 bin TL’lik tazminata mahkum ettirdi.

MAL VARLIĞINI BAŞKALARININ ÜZERİNE DEVRETTİ

İddiaya göre baba Kolca, tazminatı ödememek için mahkeme sürecinde üzerine kayıtlı 13 lüks daireyi başkalarına sattı. Çağlar Kolca’nın avukatı Varol Turbay, iz sürerek son satıştaki usulsüzlüğü ortaya çıkardı. Böylece davayı kazanan Çağlar Kolca, 75 bin liralık tazminatı yasal faizi ve masrafları ile birlikte almaya hak kazandı.

ANNESİNİ EVLENME VAADİYLE KANDIRMIŞ

Annesi Canan B.’nin yıllar önce işadamı Cihat Kolca tarafından evlenme vaadi ile kandırıldığını ve bu süreçte hamile kaldıktan sonra, çocuğu düşürmek için iki kez intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

DEVRETTİĞİ MALLARIN PEŞİNDE

Kolca şimdi, yapılan DNA testine rağmen kendisini kabul etmeyen gayrimenkul zengini öz babası Cihat Kolca’nın 3’üncü kişilere devrettiği malvarlığının tespit edilmesi için hukuk mücadelesi veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x