Binance 3 Önemli Duyuru Yaptı: Yeni Hizmetler Kullanıma Giriyor!

Önde gelen kripto borsası Binance, spot copy-trade’i tam olarak kullanıma sunduğunu duyurdu. Kripto borsası ayrıca Binance vadeli işlemlerinde fonlama oranı arbitraj botunu da kullanıma açtı. Binance CEO’su Richard Teng heyecan verici gelişmeyi toplulukla paylaştı. Bu arada Binance, BNB Beacon Chain kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir duyuru yayınladı.

Binance, spot copy-trade’i kullanıma açtı!

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, iki yeni hizmeti kullanıcıların hizmetine açtığını duyurdu. İlk olarak borsa kullanıcılardan gelen birçok talebin ardından spot copy-trade’i resmi olarak başlattığını açıkladı. Spot copy-trade, kullanıcıların deneyimli ve yetenekli yatırımcıların gerçek zamanlı spot alım satım stratejilerini otomatik olarak kopyalamasına ve her bir yatırımcının portföyünün ROI, PnL gibi performans ölçümlerini incelemesine olanak tanıyor. Ayrıca, lider yatırımcıların kopya yatırımcılarından %10 kar payı almalarını sağlıyor. Buna ek olarak lider yatırımcılar kopya yatırımcılarının işlem ücretlerinden %10 komisyon elde ediyor.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Binance geçen yıl Vadeli İşlem Copy-Trade’i başlattı. Birçok kullanıcı, spot alım satım için de benzer bir özellik talep etti. Çünkü, bu özellik, alım satımları manuel olarak gerçekleştirmeye gerek kalmadan alım satımı basitleştiriyor. Bu aynı zamanda copy-trader’lar için farklı stratejiler, risk yönetimi ve eğitimsel gelişim fırsatları sağlıyor. Binance’e göre, Aktif Lead Traders’ların %70’inden fazlası, özellikle değişken olan ve Nisan ayında genel kripto piyasası kapitalizasyonunun %11 düştüğü bir piyasaya karşı, Spot Copy-Trade için kayıt olduktan sonra pozitif K&Z kaydetti.” Binance CEO’su Richard Teng de kullanıcıları için heyecan verici gelişmeyi bir gönderide paylaştı.

Borsanın kullanıma açtığı ikinci hizmeti: Fonlama Oranı Arbitraj Botu

Bu arada borsa, Binance Vadeli İşlemlerinde Fonlama Oranı Arbitraj Botunu kullanıma açtı. Fonlama Oranı Arbitraj Botu, yatırımcıların sürekli vadeli işlemlerde bir pozisyon açıyor. Ayrıca, bunu spot piyasada aynı kriptoda ters bir pozisyonla hedge ediyor. Böylece, kullanıcının fonlama ücreti kazanmasına olanak tanıyor.

Lansmanın bir parçası olarak Binance, kullanıcılara toplam 50.000 USDT ödül havuzundan kazanma fırsatı sunan özel bir promosyon programını duyurdu. Promosyon dönemi 15-29 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak. Fonlama Oranı Arbitraj Botu, Binance’in delta-nötr spot ve vadeli arbitraj stratejisini otomatikleştiren ve iki ayrı spot ve sürekli vadeli işlemi manuel olarak gerçekleştirme ihtiyacını ortadan kaldıran ilk alım satım botu.

Binance, BNB Beacon Chain kullanıcıları için bir duyuru yayınladı

Kripto borsası Binance, BNB Beacon Chain (BEP2) kullanıcılarını ilgilendireb önemli bir duyuru yayınladı. Proje ekibi tarafından Ocak 2024’te belirtildiği üzere, BNB Beacon Chain (BEP2) Haziran 2024’te aşamalı olarak kullanımdan kaldırılacak. Sun-set planı ani bir kesinti değil, dikkatle hazırlanmış bir geçiş süreci. Bu bağlamda borsa, 15 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere varlıkları BNB Beacon Chain’den (BNB) BNB Smart Chain’e (BSC) geçirmeye başlayacağını duyurdu. Geçiş önümüzdeki birkaç hafta boyunca devam edecek. Borsa, geçişi 2024 Haziran ayında tamamlamayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x