DOGE ve SHIB Coin Ay Sonunda Nerede Olacak? Yapay Zeka Açıkladı!

Kripto para piyasasındaki varlıkların çoğu yeni haftada kararsız bir görünüm sergiliyor. Bu da fiyatlarının bir sonraki adımda ne yönde hareket edeceği konusunda belirsizliği gösteriyor. Yapay zeka algoritmalarını kullanan CoinCodex’ten Şubat sonu için DOGE ve SHIB Coin tahminlerini aldık.

Yapay zeka 29 Şubat için DOGE fiyatını belirledi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere kripto piyasası hala biraz durgun hareket ediyor. Popüler meme coin’i Dogecoin (DOGE) de bir istisna değil. Makine öğrenimi ve yapay zeka (AI) algoritmaları bu ayın sonuna kadar DOGE için fazla bir gelişme öngörmüyor. Kripto ve hisse senedi izleme platformu CoinCodex, Dogecoin için hafif bir düşüş tahmin ediyor. Bu bağlamda yapay zeka aracı, 29 Şubat için DOGE fiyatını 0,0687 dolar olarak belirledi.

Dogecoin 1 aylık fiyat tahmini. Kaynak: CoinCodex

Daha spesifik olarak, CoinCodex’in makine algoritmasının kripto varlığının geçmiş fiyat veri setine ve diğer ilgili faktörlere dayandırdığı yukarıdaki tahmin, bu tahminin gerçekleşmesi durumunda Dogecoin’in fiyatını yazı sırasındaki seviyesinden yaklaşık %12 daha düşük görüyor.

DOGE için yükseliş ipuçları var mı?

Öte yandan, düşüş tahminine ve statik fiyat hareketine rağmen, Dogecoin ağında parabolik aktiviteye tanık oluyor. Ayrıca, DOGE tutan kripto cüzdanlarının sayısı on yıllık tarihindeki en hızlı oranda bir büyüme kaydetti. Bu da olası bir yükseliş momentumuna işaret ediyor.

DOGE ağ büyümesi. Kaynak: Santiment

Ayrıca, ağ son haftalarda DOGE işlemlerinde de önemli bir artış oldu. Ayrıca, ortalama haftalık işlem yaklaşık 593 dolar tutarında gerçekleşti. Bunlar, fiyat hareketindeki mevcut engellere rağmen Dogecoin’e yoğun ve artan bir ilgi olduğunu gösteriyor.

Yapay zeka 29 Şubat için SHIB Coin fiyatını belirledi

Yapay zeka algoritmaları bu ayın sonuna kadar Shiba Inu’nun (SHIB Coin) fiyatı konusunda ihtiyatlı bir iyimserlik sergiliyor. Özellikle CoinCodex, 29 Şubat’ta SHIB Coin fiyatını 0,000009363 dolar olarak öngörüyor. Bu da Shiba Inu için hafif bir artış anlamına geliyor.

Shiba Inu 1 aylık fiyat tahmini. Kaynak CoinCodex

Gerçekten de yapay zeka Shiba Inu’nun geçmiş fiyat hareketlerine ve diğer göstergelere dayanarak ulaştığı yukarıdaki tahminler gerçekleşirse, SHIB Coin fiyatının yazı sırasındaki yerinden %4,46’lık bir kazancı temsil edecek.

SHIB Coin için yükseliş faktörleri var mı?

Bu arada, Shibarium ekosistem kaşifi Shibariumscan’den alınan en son veriler, Shiba Inu ağının kısa bir süre önce üretilen 3 milyon blokluk devasa kilometre taşını aştığını gösteriyor. Ayrıca, her beş saniyede bir yeni bir blok eklendiğini ortaya koyuyor. Bunun da ötesinde, Shibarium’un toplamda 335 milyondan fazla işlem kaydetti. Buna ek olarak, şu anda on-chain 1,35 milyon kripto cüzdanı var. Bu da Blockchain’in etkileyici büyümesini gösteriyor. Ayrıca, ağın yerel kripto para birimi için bir yükseliş durumu yaratıyor.

Shibarium ağ istatistikleri. Kaynak: Shibariumscan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x