Ergin Ataman: Ancelotti’den daha iyiyim!

THY EuroLeague’de 3. şampiyonluğunu bu sezon Panathinaikos ile yaşayan Ergin Ataman, bir İtalyan TV’sinin konuğu oldu ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ergin Ataman, basketbolun Carlo Ancelotti’si gibi olduğu söylendiğinde ‘Ben daha iyiyim’ şeklinde iddialı bir cevap verdi. Ataman, “Atina’ya geldiğim ilk günden itibaren bana çok saygı duyulduğunu gördüm. Çalıştırdığım tüm takımlar tarihi başarılar elde etti ve şimdi sıra Panathinaikos’taydı” ifadelerini kullandı.

TRANSFER SORUSUNA YANIT

Transferle ilgili gelen soruya Ergin Ataman, “Şu anda sadece Yunanistan Ligi finallerini düşünüyorum. Birçok menajer bize oyuncu öneriyor ama önce ligin bitmesi gerekiyor” derken, geçen sezon Panathinaikos’a katılmasına ramak kalan Toko Sengelia ile ilgili soruya ise, “Harika oyunculara sahip birçok takım var ve birçoğu playoff yapamadı” cevabını verdi.

ANCELOTTI’NİN KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Carlo Ancelotti teknik direktörlük kariyerinde 5 Şampiyonlar Ligi, 3 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 1 İngiltere Premier Lig, 2 La Liga, 1 Premier Lig, 1 Bundesliga, 1 Serie A, 1 Fransa Ligue 1 ve 4 UEFA Süper Kupası kazandı. Ancelotti ayrıca 1 İngiltere Kupası, 2 İspanya Kupası, 2 İspanya Süper Kupası, 1 İtalya Kupası, 2 Almanya Süper Kupası, 1 İtalya Süper Kupası ve 1 İngiltere Süper Kupası kazanma başarısı gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x