Lenovo, Moto Buds ve Buds+ modellerini tanıttı

Lenovo, Çin’de Moto Buds ve Moto Buds+ adlı iki yeni kablosuz kulaklık modelini piyasaya sürdü. Moto Buds+ modeli, standart Moto Buds modeline kıyasla Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip.

Her iki model de 12.4 mm dinamik bobinler ve Lenovo Xiaotian AI Asistanı için uzun basışla aktifleşen etkileşim düğmesiyle donatılmış. Renk seçenekleri açısından, Moto Buds yıldızlı gece mavisi ve mercan turuncusu renklerinde sunulurken, Moto Buds+ koyu yeşil ve sisli gri renklerinde mevcut.

Lenovo, Moto Buds ve Buds+ modellerini tanıttı

Önemli farklar gürültü engelleme ve diğer özelliklerde ortaya çıkıyor. Moto Buds modeli, hızlı şarj desteği ile 9 saatlik temel pil ömrü sunarken, Moto Buds+ modeli 50dB’ye kadar aktif gürültü engelleme, Motorola telefonlarla uyumlu Dolby Atmos ses efektleri, çeşitli ses modları ve Dolby baş izleme özellikleri ile öne çıkıyor. Bu ek özellikler nedeniyle Moto Buds+ modelinin pil ömrü biraz daha kısa, 8 saat. Ayrıca, fiyat farkı da mevcut; Moto Buds+ 599 yuan (84.23 dolar) iken, Moto Buds 299 yuan (42.06 dolar) fiyatla satışa sunulacak. Her iki kulaklık modeli de 16 Mayıs’ta ön satışa başladı ve 24 Mayıs’ta satışa sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x