Sıfır Bir ekibinin yeni dizisi Kıyma’nın setine silahlı saldırıda 2 tutuklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Haziran’da Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki ‘Kıymadizisinin çekim seti ofisine düzenlenen silahlı saldırı üzerine harekete geçti. Saldırının ardından sosyal medyada yayılan, ‘Sıfır Bir’ dizisinde ‘Cengo’ karakterini canlandıran Cengizhan Yurdutek’in yaralandığı iddiasının doğru olmadığı belirlendi.

SALDIRGANLAR TAKSİYLE GELDİ

Ekiplerin yaptığı çalışmalarda, saldırganların sete taksi ile geldikleri ve saldırının ardından aynı araçla kaçtıkları tespit edildi. Esenyurt’ta gözaltına alınan taksi şoförü Ş.T., ifadesinde, B.G. tarafından arandığını ve ardından Beyoğlu’ndan S.Y.’yi alarak olay yerine gittiklerini, aracı cadde üzerinde beklerken saldırının gerçekleştiğini söyledi.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Şüpheliler B.G. ve S.Y. de belirlenen adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, üç şarjör ve 73 mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.G. ve S.Y., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, taksici Ş.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x