Yeni Şafak yazarı: Fethullah Gülen son günlerini yaşıyor; öldükten sonra örgütü kim yönetecek?

Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, FETÖ lideri Fethullah Gülen‘in “son günlerini yaşadığını” belirterek, “Gülen öldükten sonra örgütü kim yönetecek? Örgütte ciddi bir finans gücü, Türkiye başta olmak üzere 120 ülkede istihbarat ağı söz konusu. Bu gücü örgütte kimin yöneteceği tartışma konusu!” dedi. 

Orakoğlu yazısında şu ifadeleri kullandı: 

“Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan alacaklarını aldıktan sonra Gülen’i öldüreceklerini ve ‘Psikopat yeğeni Ebu Seleme öldürdü’ diyecekleri iddiasının altyapısını oluşturmaları söz konusu. Gülen’i Esat Türkyolu’nun evine götürdüğü iddiası önemli! Zira bu bölge FETÖ’nün Kandil’idir. FETÖ’de firariler arasında Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve Barbaros Kocakurt’un adamları arasında ciddi kavgalar var. Bu ekip psikolojik harp yoluyla tabanı tutmaya çalışıyor. 

Gülen ölmeden ya ağzından bir söz almak ya da ABD’deki tüm mal varlıklarının yetkisini almak. Türkyolu ekibi FETÖ’nün finans kaynağını ele geçirmek istiyor. FETÖ’de himmet para akışının ciddi şekilde kesildiği söyleniyor. FETÖ’cü Enes Kanter’in 110 milyon dolarına Amerika’daki FETÖ üst yönetimince el koyulduğu iddiasını dillendiriliyor. FETÖ’de öne çıkan 3-4 tane grup var. Türkyolu’nun Mustafa Özcan’ı ‘Gülen’den sonraki lider budur’ şeklinde tabana empoze ettiği belirtiliyor. CIA’nın 2 senedir Özcan’a yatırım yaptığı iddiası söz konusu. FETÖ’de Cevdet Türkyolu’nun çocukları taciz ettiği iddiası söz konusu. Ekrem Dumanlı, Barbaros Kocakurt, Cevheri Güven’in örgüt içinde sapkınlıkları konuşuluyormuş.”


TIKLAYIN – Yeğen Ebuseleme Gülen: Fethullah Gülen ABD’ye ilk gittiği gün kaçırıldı; çevresindekiler onu 25 yıldır bırakmıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x